We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.
supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €9 EUR  or more

     

1.
2.
3.
Walk On 03:11
4.
Endless Road 05:01
5.
Levon 04:01
6.
Victoria 04:42
7.
No 03:23
8.
Stringhorn 03:06
9.
10.
11.

about

New Orleans… een verloren Mariachi-trompetter… de ritmesectie van een draai-orgel… een wild groovende sousafoon en broeierige dobro- en banjogeluiden… ontroerende liedjes... swingende... Duo virtuoze en grappige muzikanten in roots/americana/bluegrass/new orleans-stijl. Denk aan Ry Cooder, Dr. John, Willie Nelson, Louis Armstrong... Joost Verbraak en Jan van Bijnen (multi-instrumentalisten voor o.m. Freek de Jonge, Margriet Eshuijs, Rob de Nijs, Ralph de Jongh) zetten de luister- en festivalpodia op hun kop met een uitgekiende muziekmix.
Na een geslaagde debuutplaat in 2017 ‘2nd Line City’, ziet nu ‘Endless Road’ het daglicht, een plaat met louter eigen werk.
Op de basis van resonatorgitaar en sousafoon hebben Jan en Joost samen met mixer Koert van den Bosch een rijke rootsproductie gemaakt. Snaren, toeters en percussie. Her en der wat accordeon of orgel. Alles door Verbraak en Van Bijnen zelf gespeeld.
De titelsong is een instrumentale roadtrip, de rest van de plaat is het genieten van de gruizige vocalen van Jan van Bijnen. Op één uitzondering na: One Hand In My Pocket blijkt ook Joost Verbraak over een uitstekende zangstem te beschikken!

Willem Jongenelen (Oor) De blues druipt van deze mannen af en melancholie ligt altijd op de loer. Maar altijd slagen ze er altijd in om het publiek met een dubbele dosis positieve energie naar huis te laten gaan
Jean Paul Heck (Soundz): Verbraak en Van Bijnen zijn blijvertjes, neem dat maar van mij aan.

credits

released June 7, 2018

license

all rights reserved

tags

about

Continental Record Services Netherlands

Continental Record Services represents (mostly North American) Americana and Blues artists in Europe. We handle distribution, PR and occasionally book tours for our artists.

contact / help

Contact Continental Record Services

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Endless Road, you may also like: